Make room for Tween Women!

Tween created a brand new collection for women in collaboration with four Turkish designers whose styles are the closest to the brand DNA of Tween. Only five pieces of all sizes of five different outfits will be produced to meet the fashion-savvy at Damat Tween’s stores in İstanbul Palladium Mall, Istinyepark, Nisantasi , İzmir Alsancak and Ankara Panora Mall.

Tween’in marka DNA’sına en yakın dört Türk tasarımcıyla Tween markası altında kadınlara yeni kıyafetler tasarlandı. Dört tasarımcının beş farklı tasarımı, her bedenden sadece beş adet üretildi ve İstanbul Palladium AVM, Istinyepark, Nişantaşı,  İzmir Alsancak ve Ankara Panora AVM Damat Tween mağazalarında modaseverlerle buluşacak.

Here are a few words from the designers on their creations:

Bakın tasarımcılar kıyafetleri için neler söyledi:

Selim Baklacı:

“Tween woman is the brightest of all open minded women profiles that I have created. Tween by Selim Baklacı collection is based on the concept of being distinguishable. I believe it will serve this purpose.”

“Tween kadını bugüne kadar yarattığım açık görüşlü kadın profilleri arasında en parlak olanıydı. Tween by Selim Baklacı koleksiyonu ‘fark edilmek’ üzerine kuruldu.Amacına hizmet edeceğine inanıyorum”

Gamze Saraçoğlu:

“The collection reflects the independent, powerful yet romantic aspects of Tween woman’s personality. Shoulder details and metallic forms underline her drastic attitude while lacing details represent youth and freedom. The main colors of the collection are vermillion, saxe, navy, ecru and black.”

“Tween kadınının özgür, güçlü ve romantik kişiliğini sergileyen bir koleksiyon hazırlandı. Güçlü kadını simgeleyen omuz detayları ve metal formlar kullanılırken, bağcık detayları ise gençliği ve özgürlüğü temsil ediyor. Narçiçeği, saks mavisi, ekru, laci ve siyah koleksiyonun ana renkleri…”

Elif Cılızoğlu:

“We tried to reflect the warm and dynamic face of the summer months for this 5 pieces exclusive collection for Tween women. Every piece has a different story to tell.”

“Yaz aylarının sıcak ve renkli bir o kadar da dinamik yüzünü Tween için özel olarak hazırladığımız bu 5 parçalık kadın koleksiyonuna taşımaya çalıştık. Tasarlanan her parça farklı bir hikaye anlatıyor.”

Erkan Çoruh:

“Starting from the material choice, I designed a sophisticated party collection for Tween woman with natural colors and embellishments.”

“Tween kadın koleksiyonu için yaratıcılığı kumaş seçiminden başlayarak natürel renkler ve natürel süslemelerle zenginleştirilmiş sofistike bir parti koleksiyonu tasarladım.”

No comments yet.

Leave a Reply

sxe indirsxe son sürüm indirme sitesi besiktasbeşiktaş güncel haber sitesi