Tween @ Pitti Immagine Uomo

Tween, Floransa’da gerçekleştirilen ve erkek modasının bir numaralı fuarı olarak değerlendirilen  “PITTI IMMAGINE UOMO” ya, bu sezon dünya modasına yön veren en önemli markaların bulunduğu “L’altro Uomo” bölümünde yer alarak katıldı. Her yıl bir öncekine göre daha fazla ilerleme kaydederek 9. sezondur başarısını kanıtladı.

10 – 13 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenen uluslararası fuarda Tween, Sonbahar / Kış 2013 koleksiyonu ile 9.kez katılarak dünyaca ünlü markalar arasında ilgi çekici dekorasyonlu standı ve ilham veren koleksiyonu ile bir kez daha yer aldı.


Kolay ve rahat giyimi simgeleyen Tween, trend ve teknolojiyi birleştirerek dünya modasının zorlu rakipleri arasında kendine farklı bir yer açıyor. Erkek modasının bir numarası olarak değerlendirilen ve İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Pitti Immagine Uomo fuarına 9 sezondur kesintisiz katılan Tween, Sonbahar / Kış 2013 koleksiyonunu dünyaca ünlü moda otoritelerine, mitlerin gizemli dünyasından esinlenerek hazırladığı soğuk kuzey rüzgarlarını andıran çok özel tasarlanmış standında sundu.

No comments yet.

Leave a Reply

sxe indirsxe son sürüm indirme sitesi besiktasbeşiktaş güncel haber sitesi