More Freedom!

Internationally well-known menswear brand Tween just finished their Spring/Summer ’12 catalogue shoot. With “More Freedom” as their motto, the S/S’12 campaign is all about movement…


Tween S/S ’12 collection is made for the travelling and global minded modern man, suitable for his fast lifestyle. A collection with a comfortable fit, not only looking fashionably good but more important: feeling good.

Through The Lens Of Tamer Yılmaz
Famous Spanish model Lukas Marcos Baret Raventos and Argentinean  model Franco Frillocchi where flown into Istanbul for the Tween S/S´12 campaign, shot by Turkey’s fashion and celebrity photographer Tamer Yılmaz in collaboration with creative director Murat Patavi in Fabrika Studio’s.

Colours of Freedom…

Having “More Freedom” as their slogan means dynamicity and embracing a new understanding of aesthetics. Colours are significant for the Tween man. Trousers and jackets in pastel blues, greens and soft whites, washed camels, lightweight unconstructed and piece-dyed items. Tween presents a simple, comfortable, aesthetic and enjoyable collection suitable for every man.

Daha Çok Özgürlük!

İlkbahar / Yaz’12 sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayan ünlü moda markası Tween’in katalog çekimleri de gerçekleşti. Koleksiyonun temasıyla özdeşleşen çekimlerdeki “daha çok özgürlük” mottosuna uygun hareketli kareler, sezon öncesi çok konuşulacak!..



Tween İlkbahar / Yaz’12 Koleksiyonu, modern erkeğin ihtiyaçları düşünülerek; hızlı bir yaşam stiline uyarlandı. Koleksiyon şekillendirilirken modern dünyanın şartları öncelikli olarak göz önünde tutuldu. Seyahat eden, global düşünen ve yaşayan, günlük koşuşturması içerisinde rahat kıyafetlerin eksikliğini hisseden erkeklerin arayacağı tüm özellikler, yeni koleksiyonun temel taşlarını oluşturuyor.

Tamer Yılmaz’ın Objektifinden…

Tween çekimleri için ülkemize gelen ünlü İspanyol model Lukas Marcos Baret Raventos ve Arjantinli model Franco Frillocchi, ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifine birbirinden hareketli pozlar verdi. Maslak’ta Fabrika fotoğraf stüdyolarında gerçekleşen çekimlerin kreatif direktörlüğünü ise Murat Patavi üstlendi.


Özgürlüğün rengi…

TWEEN, “Daha Çok Özgürlük!” sloganıyla çıktığı bu yolda dinamik ve yenilikçi bir estetik anlayışı benimsiyor. Renk, elbette Tween erkeği için vazgeçilmez! Pastel tonları ve açık mavi, yeşil ve beyaz gibi yumuşak renklerin ahengi pantolonlarda ve ceketlerde kendini gösteriyor. Yıkamalı camel grubu, hafif malzemeli ürünlerden oluşan parça boyalı ve naylon grupları, yeni klasik formlardan oluşan takım elbiseleriyle Tween, her erkeğin içindeki özgürlük duygusuna sade, estetik ve eğlenceli bir koleksiyon sunuyor.


No comments yet.

Leave a Reply

sxe indirsxe son sürüm indirme sitesi besiktasbeşiktaş güncel haber sitesi